ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Αθηναίοι στενάζουν και ο Καμίνης πηγαίνει ταξιδάκι αναψυχής!

Οι Αθηναίοι στενάζουν και ο Καμίνης πηγαίνει ταξιδάκι αναψυχής!

«Εργάζομαι για το καλό της πόλης μου» δηλώνει με περίσσιο θράσος ο δήμαρχος Αθηνών – Τα ταξίδια του και οι δήθεν «επενδύσεις» του

Λίγο περισσότερο από έναν μήνα άντεξε στην Αθήνα ο Γιώργος Καμίνης. Από την περασμένη Τετάρτη απουσιάζει εκ νέου από την πρωτεύουσα αυτή τη φορά για άλλες 12 ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, αυτή τη φορά προορισμός του ήταν οι ΗΠΑ και αργότερα η Γαλλία. Το κόστος τους ταξιδιού γι' αυτόν και τους συνεργάτες του ανέρχεται περίπου 18.000 ευρώ.

Και μαντέψτε ποιος θα πληρώσει τα... σπασμένα; Μα ποιος άλλος εκτός από τον πολίτη...

Σε μία εποχή που τα ελληνικά νοικοκυριά αδυνατούν να αντέξουν τα οικονομικά βάρη που φορτώνουν στις πλάτες τους οι κυβερνώντες, ο προκλητικότατος πρώτος δημότης της πόλης εξακολουθεί να ζει εκτός πραγματικότητας απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια που του παρέχει η ιδιότητά του.

Πιο συγκεκριμένα εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του καταχρεωμένου δήμου ύψους 4.900 ευρώ για τον Καμίνη και 13.000 για άλλα τρια δημοτικά στελέχη.

Αξίζει να επισημάνουμε πως η Νέα Υόρκη δεν είναι μία οποιαδήποτε πόλη για τον Γιώργο Καμίνη. Είναι η γενέτειρά του. Εκεί έμεινε για πέντε χρόνια και μετά ήρθε στην Αθήνα.

Πως δικαιολογεί τα ταξίδια

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καμίνης εμφάνισε το ταξίδι του στο Πεκίνο ως μία «έμπρακτη προσπάθεια να μετασχηματίσει την οικονομία της Αθήνας σε εξωστρεφή οικονομία».

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε κύριε Καμίνη; Αντί αν ασχολείστε με ταξιδάκια αναψυχής και δήθεν «επενδύσεις» δεν ασχολείστε με τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του;
Αλήθεια θα μπορούσατε να μας δώσετε μία σαφή απάντηση στο ερώτημα «γιατί ενώ κόπτεστε για το καλό της πόλης σας η εγκληματικότητα καθώς και η έλλειψη καθαριότητας στο κέντρο οργιάζουν;»