ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί ο Άκης επιμένει ειδικά για την κλήτευση του Σημίτη;

Γιατί ο Άκης επιμένει ειδικά για την κλήτευση του Σημίτη;

Ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιμείνει ιδιαίτερα στο αίτημά του για την κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ την κρίσιμη περίοδο των αποφάσεων για τα εξοπλιστικά για τα οποία κατηγορείται ότι πήρε μίζες, έχει κατά κόρο αναλυθεί απ' το Newsbomb.

Θα αποτελέσει, μάλλον ήδη αποτελεί το αίτημα αυτό μια απ' τις σοβαρότερες μάχες που θα δώσει ο κατηγορούμενος τέως υπουργός στη δίκη που αναμένεται να διαρκέσει για μήνες. Ουδεμία έκπληξη, ότι το επαναφέρει συνεχώς.

Είναι όμως «περίεργο» και αξίζει να επισημανθεί το γεγονός, ότι στα πλαίσια αυτής της βασικής του υπερασπιστικής επιλογής ζητά με ιδιαίτερη έμφαση ειδικά την κλήτευση του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη...

Και αυτό προξενεί ερωτηματικά. Βεβαίως πρωθυπουργός ήταν ο Σημίτης. Αλλά τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ τις συνυπέγραψαν όλα τα μέλη του (πλην του ΓΑΠ, ο οποίος φρονίμως ποιών ή επειδή κάτι «ήξερε» δεν τις έχει υπογράψει τις περισσότερες...).

Τότε;

Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε «διάφορα» που κυκλοφορούν κι έχουν να κάνουν με το συνέδριο του 1999, όταν ο Άκης αίφνης και παρά την περί του αντιθέτου κατηγορηματική του διαβεβαίωση, ΔΕΝ ήταν τελικά υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Σημίτη...

Αλλά σε κάθε περίπτωση η εμμονή του Άκη ειδικά για τον Σημίτη εγείρει ερωτήματα βρε αδερφέ...