ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό (βίντεο)

Π. Καμμένος: Η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό (βίντεο)

Κατά της αναστολής λειτουργίας της ΕΡΤ τάχθηκεο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.


Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Η κυβέρνηση, χωρίς να έχει τη δεδηλωμένη, όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα ανακοινώνουν οι κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με πραξικοπηματική ενέργεια, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, κλείνει τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή συκοφαντεί τους εργαζόμενους.

Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο κάποιοι βολεμένοι από ρουσφέτι εργαζόμενοι, μαζί τους είναι 2500 χιλιάδες οικογενειάρχες που εργάζονται για την εικόνα της χώρας. Η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι το σήμα που εκπέμπεται στη Θράκη, σε κόντρα της τουρκικής τηλεόρασης που κάνει τη μαύρη προπαγάνδα. Είναι οι αναμεταδότες στα νησιά του Αιγαίου. Είναι η φωνή μας στην Ομογένεια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την δημόσια τηλεόραση. Καλούμε τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη να δηλώσουν σαφώς εάν στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ή η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, οπότε οφείλει να παραιτηθεί. Μαζί με τους υπό απόλυση εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση είναι και 1.800.000 απολυμένοι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Δεν θα περάσει αυτή τη φορά ο κοινωνικός αυτοματισμός που θέλει τους Έλληνες τον έναν εναντίον του άλλου. Θα είμαστε όλοι ενωμένοι μέχρι να φύγει η τρόικα και οι υπάλληλοί της».