ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Νικολόπουλος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής;

Ο Νίκος Νικολόπουλος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής;

Δέκα μήνες πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και τα σενάρια για τους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα ακόμα δυνατός παίχτης, ετοιμάζεται για δυναμική κάθοδο στην Περιφέρεια Αττικής ως ανεξάρτητος, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών τόσο με στελέχη του ευρύτερου κεντροδεξιού τόξου όσο και με δυσαρεστημένους των δυο μεγάλων κομμάτων.

Όπως διαφαίνεται, στόχος του κ. Νικολόπουλου είναι να επαναλάβει το κατόρθωμα των Καρατζαφέρη και Δημαρά σε αντίστοιχες περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις και να αποτελέσει τον σταθμιστικό παράγοντα που θα καθορίσει το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής… που σημειωτέον συμπίπτει με τις Ευρωεκλογές! (αποφασίστηκε οι Ευρωεκλογές να διεξαχθούν τη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών-Περιφερειακών Εκλογών).

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός του μας είπε ότι η πρωτοβουλία του Νίκου Νικολόπουλου θα απευθύνεται αρχικά στους δυσαρεστημένους της ΝΔ, ως επιλογή έναντι στη Χρυσή Αυγή, αλλά και στους απογοητευμένους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν τρόπο πολιτικής έκφρασης με τις δεδομένες υποψηφιότητες που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Το τοπίο είναι ακόμα θολό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο 8μηνο θα είναι γεμάτο από ζυμώσεις και προσπάθειες εξισορρόπησης παραγόντων, έως ότου καθοριστούν οι τελικές υποψηφιότητες.