ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Ελπίζω στον ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν τους ψυχιάτρους

Πάγκαλος: Ελπίζω στον ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν τους ψυχιάτρους

Στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρέθηκε για μια ακόμη φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ.

Ο πρώην υπουργός μάλιστα επιτέθηκε με σφοδρότητα τόσο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Ραχήλ Μακρή.

Ο κ. Πάγκαλος, αφού παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα αναφέρθηκε στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς όμως να την κατονομάσει. «Έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», είπε ο κ. Πάγκαλος στους δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM οι οποίοι διευκρίνισαν ότι τα κάγκελα ήταν μυτερά αλλά επίπεδα.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια...», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε. «Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση. Ελπίζω να χρησιμοποιούν τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ...».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου» σχολίασε ο κ. Πάγκαλος.