ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιάπης: Πήγα ένα ταξίδι να ξεχάσω το δράμα που ζω! (vid)

Λιάπης: Πήγα ένα ταξίδι να ξεχάσω το δράμα που ζω! (vid)

Ο Μιχάλης Λιάπης ...ζει ένα δράμα, που γύρισε άρον-άρον από την Κουάλα Λουμπούρ σήμερα το απόγευμα, παρόλο που αρχικά η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 20 λετπά καθυστέρηση, ζητώντας να βγει από άλλη πύλη, ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και έτσι αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους.

«Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου...», ανέφερε ο Μιχάλης Λιάπης. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την άφιξή του, είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιοι επιβάτες αντιλαμβάνονταν την παρουσία του και αντιδρούσαν... έντονα, κάτι που πάντως δεν συνέβη.

17023597 Greece Ex Minister s Car JPEG 0169f.limghandler

«Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης», δήλωσε ο κ. Λιάπης, και συνέχισε: «Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχω πληρώσει τα τέλη...».

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τις... δύσκολες στιγμές που περνούσε στα εξωτικά μέρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα κουραστικό ταξίδι. Πήγα να ησυχάσω κι εσείς δεν με αφήσατε»... Η συνέχεια επί του δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τομπούλογλου, οι Μαραβέλιας και Ζώης και οι Λιάπης και Βλάχος!

Απολυμένη ΕΡΤ: Αν με έλεγαν Λιάπη δεν θα βρισκόμουν στο κρατητήριο

Γιακουμάτος για Λιάπη: Χρειάζεται άμεση ιατρική αντιμετώπιση

Οι ψιλικατζήδες Χάρης και Λιάπης