ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί «κρύφτηκε» στη Μαλαισία ο Λιάπης: Ταξίδι εκτόνωσης ή μπίζνες;

Γιατί «κρύφτηκε» στη Μαλαισία ο Λιάπης: Ταξίδι εκτόνωσης ή μπίζνες;

Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίστηκε ότι πήγε στην εξωτική χώρα για να ηρεμήσει από το «δράμα» του αλλά ποια είναι η αλήθεια;

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο πρώην υπουργός πήγε στη Μαλαισία για να τακτοποιήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και άλλα εκκρεμή θέματα.

Πάντως στην Κουάλα Λουμπούρ ο Μιχάλης Λιάπης πλήρωνε με μετρητά.

Ο κ. Λιάπης έμεινε στο «Sheraton» από τις 19-12 μέχρι τις 32-12 και πλήρωσε για τη διαμονή του στο ξενοδοχείο (χωρίς να υπολογίζονται τα όσε ξόδεψε για τη διασκέδαση και τα ψώνια του στην Κουάλα Λουμπούρ) κάτι παραπάνω από 500 ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε bisuness class, πληρώνοντας 2.150 ευρώ για το εισιτήριο, ενώ άγνωστο παραμένει αν ταξίδεψε μόνος ή μαζί με τη γυναίκα που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες να τη συνοδεύει σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης.

Ο πρώην υπουργός με σπορ ντύσιμο, ένα λευκό καλοκαιρινό μπλουζάκι και ένα πράσινο φούτερ ριγμένο στους ώμους γευμάτισε μαζί με τη συνοδό του και δοκίμασε τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Τη γυναικεία παρουσία στο δωμάτιο του πρώην υπουργού πρόδωσε κι ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος από δημοσιογράφο, ο οποίος και ζήτησε να μιλήσει μαζί του.

Η υπάλληλος στη ρεσεψιόν τον συνέδεσε απευθείας με το δωμάτιο, όμως στην άλλη γραμμή δε εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός αλλά μια γυναίκα. "Αυτή τη στιγμή ο κ. Λιάπης κάνει ντους δε μπορεί να σας μιλήσει", απάντησε εκείνη προς τον δημοσιογράφο.

Διαβάστε επίσης:

O Λιάπης...γυρίζει νωρίτερα από τις διακοπές!

Εξω φρενών ο Αχιλλέας Καραμανλής με τον ανηψιό του

«Tραβάει» τα μαλλιά της η πρώην σύζυγος του Λιάπη