ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά για το Τ.Τ

Σε εξέλιξη η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά για το Τ.Τ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά σχετικά με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από την περασμένη εβδομάδα με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μετά τη σύλληψή του, ο γνωστός επιχειρηματίας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Εξαιτίας της υγείας του, πήγε ο ανακριτής στον κατηγορούμενο προκειμένου να πάρει την απολογία του.

Ο πρώτος που απολογήθηκε για την υπόθεση των "κόκκινων" δανείων του Ταχυχρομικού Ταμιευτηρίου ήταν ο Μάριος Βαρότσης, ο οποίος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος αλλά με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους.

Ο κατηγορούμενος παρέδωσε στον ανακριτή κ. Ανδρεάδη απολογητικό υπόμνημα 70 σελίδων, στο οποίο φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα, καθώς και υποχρέωση εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Για την υπόθεση έχουν γίνει πέντε συλλήψεις ενώ εκκρεμούν τα εντάλματα για τον Κυριάκο Γριβέα και τη σύζυγό του, Αναστασία Βάτσικα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία έκδοσης του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελου Φιλιππίδη, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γριβέας ζητά... ανταλλάγματα για να εμφανιστεί στον ανακριτή!