ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπαγαποντιές» στο ΠΑΣΟΚ λόγω απροθυμίας των στελεχών!

«Μπαγαποντιές» στο ΠΑΣΟΚ λόγω απροθυμίας των στελεχών!

Φαίνεται, ότι (πολιτική και στελεχική...) πενία τέχνας κατεργάζεται στην πέριξ του Β. Βενιζέλου ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


Έτσι και προκειμένου να δώσουν προς τα έξω την εικόνα και το κλίμα... πανστρατιάς, στα κλιμάκια του κόμματος ανά περιφέρεια και νομό που έφτιαξαν ενόψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών τοποθέτησαν αυθαίρετα στελέχη τα οποία δεν είχαν τη στοιχειώδη ευγένεια να τα ρωτήσουν καν, με αποτέλεσμα να εισπράττουν τη μια άρνηση μετά την άλλη και να εκτίθενται πολλαπλά.

Μάλιστα στέλεχος εκ των θιγομένων έκανε στο newsbomb.gr λόγο για... πολιτική μπαγαποντιά!

Την αρχή έκανε το ιστορικό στέλεχος, πρώην υπουργός Δημ. Ρέππας, ο οποίος με έκπληξη είδε να περιλαμβάνεται το όνομά του και μάλιστα ως επικεφαλής για το νομό Ηρακλείου!

Ο Δημ. Ρέππας προέβη σε οργισμένη διάψευση, επισημαίνοντας μάλιστα ότι έχει επιλέξει συνειδητά την αποχή απ' τις κομματικές διεργασίες, επειδή διαφωνεί με την πολιτική Βενιζέλου (ο ίδιος τάσσεται υπέρ της αποχώρησης απ' την κυβέρνηση και του ανοίγματος προς το ΣΥΡΙΖΑ) και καταγγέλλοντας ότι ούτε καν ρωτήθηκε!

Στη συνέχεια παρόμοια διάψευση έκαναν και άλλα στελέχη, τα οποία επίσης δίχως να ερωτηθούν τοποθετήθηκαν σε κλιμάκια.

Μεταξύ αυτών η Ντίνα Λάζαρη, πρώην υποδιοικητής της ATEbank και οικονομική σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, η οποία επίσης τονίζει τη ριζική διαφωνία της με τις πολιτικές Βενιζέλου.

Ακόμα η πρώην υφυπουργός Άννα Νταλάρα, το στέλεχος Χ. Τσιόκας...

Ενώ άλλο ιστορικό στέλεχος, ο πρώην υπουργός Παντ. Οικονόμου δήλωσε ότι στο πρόσφατο παρελθόν τον είχαν τοποθετήσει αναπληρωτή γραμματέα τομέα χωρίς να τον ρωτήσουν , ενώ τώρα τον απέκλεισαν απ' τα κλιμάκια χωρίς πάλι να τον ρωτήσουν!

Μπάχαλο!

Και όλα αυτά τα αποδίδουν οι καταγγέλλοντες στο στενό επιτελείο του Βενιζέλου (Κουκουλόπουλο, Κωνσταντινόπουλο, Ρήγα κ.α.).
Κατά τα άλλα πάνε... φουλ για την «Ελιά»...

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη

ΠΑΣΟΚ:Πυξίδα μας οι ενέργειες στις προηγούμενες σεισμόπληκτες περιοχές

ΠΑΣΟΚ: Όλοι στην υπηρεσία του Τσίπρα