ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη

«Πόλεμος» ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη

Ανέβηκαν άγρια οι τόνοι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν «αντιμνημονιακής» συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

«Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές ... όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος τώρα στο λαό» επισημαίνει.

01ca8dfc8ac25153b3fd6b6212be0027 XL

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται μαθήματα σε θέματα που αφορούν τις αντιεθνικιστικές, αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές πεποιθήσεις του από τον κ. Βενιζέλο και την εναπομείνασα παρέα του», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην Χαριλάου Τρικούπη.

neo sima pasok

«Ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως εκτεθειμένος με τις επιλογές του», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Καρυπίδη

«Ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως εκτεθειμένος με τις επιλογές του», υποστηρίζει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ προς την ανακοίνωση του Κινήματος σχετικά με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. «Να χαίρονται την υποστήριξη που προσφέρει ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης στον εκλεκτό τους υποψήφιο, κ. Καρυπίδη», αναφέρεται στη νέα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και προστίθεται ότι «η απρέπεια πάντως και το θράσος δεν συνιστούν πρόταση πολιτικής».

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή απάντηση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής στις αναφορές Καρυπίδη

«Βέλη» Τατσόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ: Έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο!

Καρυπίδης: Απαράδεκτη η συσχέτισή μου με ρατσιστικά μορφώματα