ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συγκάλυψη του μέγα σκανδάλου των αποναρκοθετήσεων και από τη ΝΔ»

«Συγκάλυψη του μέγα σκανδάλου των αποναρκοθετήσεων και από τη ΝΔ»

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αναπληρώτρια γγ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με δήλωσή της, κάνει λόγο για «συγκάλυψη του μέγα σκανδάλου των αποναρκοθετήσεων» που όπως υποστηρίζει «συνεχίζεται από τη ΝΔ».

Υπενθυμίζει ότι πριν από ένα και πλέον έτος, κατέθεσε μαζί με την συνάδελφό της, βουλευτή Κοζάνης Ρ. Μακρή, ερώτηση στη Βουλή σχετικά «με το μεγάλο σκάνδαλο των αποναρκοθετήσεων στη Δυτική Μακεδονία» και προσθέτει ότι «το έργο «ψηφιακή καταγραφή και πιλοτική εφαρμογή αποναρκοθέτησης παλαιών ναρκοπεδίων» προϋπολογισμού 4,4 εκατομμυρίων ευρώ παρουσιάσθηκε εν μέσω προεκλογικής περιόδου το 2007 από τον τότε Περιφερειάρχη και στέλεχος της ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας Α. Λεούδη, ως ήδη «ολοκληρωμένο κατά 80%».

«Σήμερα, 7 χρόνια μετά, η έρευνα για το που κατέληξαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού βρίσκεται ακόμα σε κάποια συρτάρια» τονίζει η κ.Χρυσοβελώνη και ζητά να μάθει από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, εάν έχουν επιστραφεί στο Δημόσιο τα χρήματα του Ελληνικού λαού «που κακοδιαχειρίστηκε η τότε Περιφέρεια». «Σε κάθε περίπτωση ζητούμε να λογοδοτήσουν άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι για εγκληματικές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το ανύπαρκτο αυτό έργο, έστω 7 χρόνια μετά την διάπραξή τους» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Δεν αναφερόμουν στον Γιώργο Παπανδρέου!

Κουίκ:Όταν μιλούσαμε για ΜΚΟ και ειδικά των Παπανδρέου όλοι σιωπούσαν!

Σαμαράς και Αβραμόπουλος έβαλαν «φάκα» στα τρωκτικά «ύποπτων» ΜΚΟ

Γιατί ο Αβραμόπουλος φώναξε εισαγγελέα στο ΥΠΕΞ για 176 ΜΚΟ

Βενιζέλος για ΜΚΟ: Λυπηρό να εμπλέκονται διπλωματικοί υπάλληλοι...

ΣΥΡΙΖΑ:Να χυθεί φως στις επιχορηγήσεις της τελευταίας 15ετίας σε ΜΚΟ

Παπανδρέου: Εγώ έβαλα τάξη στις Μ.Κ.Ο.

Τι απαντά ο Άλεξ Ρόντος για την ΜΚΟ

Απάτη - μαμούθ σε βάρος του δημοσίου από ΜΚΟ