ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανέλλη: «Δυστυχώς το εκλογικό σώμα δεν δείχνει τάσεις αυτοκριτικής»

Κανέλλη: «Δυστυχώς το εκλογικό σώμα δεν δείχνει τάσεις αυτοκριτικής»

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.Η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτηρίζει την έρευνα πρωτότυπη και τονίζει ότι απεικονίζει μια συνολική άρνηση στο πολιτικό σύστημα.

«Με προβληματίζει ότι στα ίδια ποσοστά με το ΚΚΕ καταγράφονται και οι φανατικοί αντιφασίστες. Αυτούς ειδικά θα τους περίμενα περισσότερους» λέει μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας με τη σειρά της το δημοψήφισμα.

Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολιάζοντας το δημοψήφισμα στέκεται στην «διαφαινόμενη τιμωρητική ψήφο και στη συσσωρευμένη αγανάκτηση του κόσμου» και υπογραμμίζει ότι το εκλογικό σώμα στερείται αυτοκριτικής και ακροβολίζεται στο επίπεδο της άρνησης των δύο πόλων.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της κυρίας Κανέλλη:

«Η έρευνα του Newsbomb.gr είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη. Πρωτότυπη γιατί ενσωματώνει μια γενικότερη άρνηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Το γεγονός ότι είχε ένα ερώτημα και απευθύνεται στους συνδρομητές της ιστοσελίδας σας την καθιστά άξια σχολιασμού.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η πλειονότητα των ψηφισάντων ανήκει, πρόσκειται ή ψηφίζει ΑΝΕΛ.

Σε ότι αφορά το ΚΚΕ και με την εαρινή αντικομουνιστική επίθεση που συνηθίζει το σύστημα, ειδικά προεκλογικά, βρίσκω ενθαρρυντικό το μικρό ποσοστό άκαμπτου αντικομουνισμού. Με προβληματίζει ότι στα ίδια ποσοστά με το ΚΚΕ καταγράφονται και οι φανατικοί αντιφασίστες. Αυτούς ειδικά θα τους περίμενα περισσότερους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η διαφαινόμενη τιμωρητική ψήφος, η συσσωρευμένη αγανάκτηση, η οργή και η ανασφάλεια, δυστυχώς σε όλη την έρευνα δεν δείχνουν καμία τάση αυτοκριτικής του εκλογικού σώματος και συνάμα το δείχνουν να ακροβολίζεται ακόμα και στο επίπεδο της άρνησης σε δύο πόλους. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Διαβαστε επίσης:

Δημοψήφισμα newsbomb.gr: «Μαύρο»... δαγκωτό για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»