ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»

O ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR -Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταγγέλλοντας παράλληλα τον αποκλεισμό του κόμματός του από τα «συστημικά» ΜΜΕ.

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος εξέφρασε μιλώντας στο newsbomb.gr ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καθώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκέντρωσαν μόλις το 0.69% των αρνητικών ψήφων επί συνόλου 65.733 απαντήσεων στο ερώτημα: «Αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, ποιο από τα κόμματα που είναι στην παρούσα Βουλή ΔΕΝ θα ψηφίζατε».

Ο κ. Καμμένος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μια πραγματική δημοσκόπηση στην οποία ψήφισαν πάνω από 65.000 πολίτες με μοναδικές ΙΡ διευθύνσεις».

Παράλληλα άφησε αιχμές για όλες τις δημοσκοπήσεις των μεγάλων εταιρειών πολλές από τις οποίες, όπως είπε, δεν αναφέρουν ούτε την ταυτότητα της έρευνας, ούτε τη μεθοδολογία που ακολουθούν.

Στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει ότι το κόμμα του είναι αποκλεισμένο από τα μεγάλα κανάλια και τις εφημερίδες οι οποίες όπως λέει δεν δημοσιεύουν όχι μόνο τις δραστηριότητες, αλλά ούτε καν τις ανακοινώσεις του κόμματός του.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

«Αυτή είναι μια πραγματική δημοσκόπηση που μπορώ να σχολιάσω, διότι έχουν ψηφίσει πάνω από 65.000 πολίτες, μοναδικοί επισκέπτες. Μιλάμε για μοναδικές IP διευθύνσεις και το λέω αυτό διότι ζούμε σε μια εποχή που βλέπουμε να δημοσιοποιούνται, όχι μόνο μέσα από το διαδίκτυο αλλά ακόμα και από πανεπιστήμια, «δήθεν» δημοσκοπήσεις οι οποίες δεν έχουν καν την ταυτότητα της έρευνας, ούτε τι δείγμα υπάρχει. Αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε έρευνες κοινής γνώμης που δείχνουν ότι η ομάδα των «58» που αυτοδιαλύθηκε είχε ποσοστό 15%!

Η δημοσκόπηση του Νewsbomb δεν είναι πρόθεση ψήφου. Είναι στην ουσία η άποψη των πολιτών για τα κόμματα που υπάρχουν σήμερα στη Βουλή.

Σαν πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είδα ότι οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν αυτό που θα τους πούμε και από εδώ και πέρα έχουμε μεγαλύτερη την αίσθηση της ευθύνης να μεταδώσουμε στους πολίτες τις θέσεις μας και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ. Αρκεί να σας πω ότι πρόσφατα, αναθέσαμε σε γραφείο να κάνει μια έρευνα σε σχέση με την παρουσία των ΑΝ.ΕΛ. στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Το αποτέλεσμα που βγήκε είναι ότι μέσα σε δύο χρόνια είχαμε το 14% της παρουσίας που είχε το «Ποτάμι» μέσα σε 3 ημέρες! Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια επίθεση «μιντιακή» που στηρίζει, ανεβάζει ή θάβει πολιτικές δυνάμεις σε αντίθεση με τη λειτουργία του Συντάγματος και των νόμων.

Θέλω να ευχαριστήσω το Νewsbomb το οποίο και ρωτάει την άποψη τη δική μας, του 4ου κόμματος στη Βουλή και παράλληλα δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις μας οι οποίες δεν φιλοξενούνται στις ημερήσιες εφημερίδες.

Αυτό είναι κάτι που δείχνει ότι μας φοβούνται και μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη των εκλογών που έχει να κάνει με την κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας και με την Ευρώπη, όχι των εθνών-κρατών στην οποία μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά την Ευρώπη της κυρίας Μέρκελ, της ομοσπονδοποίησης δηλαδή με υποστολή των σημαιών!».

Διαβάστε επίσης:

Δημοψήφισμα newsbomb.gr: «Μαύρο»... δαγκωτό για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ