ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαϊκάλης: «Οι μεγάλες δημοσκοπικές εταιρείες πέφτουν στο κενό»

Χαϊκάλης: «Οι μεγάλες δημοσκοπικές εταιρείες πέφτουν στο κενό»

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ δηλώνει ότι η δημοσκόπηση του newsbomb αποδεικνύει ότι η παραπληροφόρηση του κόσμου δεν θα περάσει.

Στην εκτίμηση ότι το διαδικτυακό δημοψήφισμα του newsbomb ακυρώνει τις εκτιμήσεις των υποτιθέμενων μεγάλων εταιρειών που διενεργούν τις μετρήσεις της κοινής γνώμης προβαίνει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.

Μιλώντας στο newsbomb.gr ο κ. Χαϊκάλης δηλώνει ευθέως ότι τα πραγματικά αποτελέσματα της κάλπης θα είναι οδυνηρά για κάποιους, ενώ υπογραμμίζει ότι η δημοσκόπηση του newsbomb είναι απόδειξη ότι τα συμφέροντα κάποιων και η παραπληροφόρηση του κόσμου, δεν θα περάσουν.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Χαϊκάλη:

«Σε ένα τέτοιο μεγάλο δείγμα της δημοσκόπησης που έγινε είναι φανερό ότι, όποιες προσπάθειες γίνονται για να μας ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ προς τα που κινείτε το ρεύμα πρόθεσης ψήφου οι ''μεγάλες δημοσκοπικές εταιρείες'', πέφτουν στο κενό. Είναι σίγουρο ότι η πρόθεση του κόσμου είναι διαφορετική και τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά για κάποιους. Οι ΑΝΕΛ έχουν το μικρότερο ποσοστό αρνητικής ψήφου όταν κάποιοι θέλουν το 12% να πηγαίνει στο ποτάμι. Η δημοσκόπηση του newsbomp.gr είναι η απόδειξη ότι τα συμφέροντα κάποιων και η παραπληροφόρηση του κόσμου δεν θα περάσουν».

Διαβάστε επίσης:

Δημοψήφισμα newsbomb.gr: «Μαύρο»... δαγκωτό για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»

Κανέλλη: «Δυστυχώς το εκλογικό σώμα δεν δείχνει τάσεις αυτοκριτικής»

Παπαδημούλης: «Ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα αλλά καμία επανάπαυση»

Τσούκαλης:«Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τα θετικά υπέρ του κόμματος μας»

Αλ Σάλεχ: «Το "ΟΧΙ σε όλα" δεν οδηγεί σε μια καλύτερη Ελλάδα»

Χρυσή Αυγή: «ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τα πιο λαομίσητα κόμματα στην Ελλάδα»

Ντινόπουλος: «Λαμβάνουμε υπόψη μας τα αποτελέσματα»