ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: «Ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα αλλά καμία επανάπαυση»

Παπαδημούλης: «Ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα αλλά καμία επανάπαυση»

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ικανοποιείται από το αποτέλεσμα, αλλά δεν επαναπαύεται όπως δηλώνει στο newsbomb.gr ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος εκφράζει παράλληλα τις αμφιβολίες του για το αν το «Ποτάμι» θα καταφέρει να αντλήσει ψηφοφόρους από την εκλογική δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δημοψήφισμα του Newsbomb.gr είναι ένα ακόμα ενθαρρυντικό στοιχείο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τα σημαντικότερο αποτέλεσμα για εμάς θα είναι το ποσοστό που θα βγει στις κάλπες. Καμία επανάπαυση. Συν Αθηνά και χείρα κίνει» δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται ότι το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα αντλήσει ψήφους από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ βελτιώνεται συνεχώς δεν έχει να φοβάται κανέναν. Θα πρέπει κατ' αρχήν να δούμε αν το «Ποτάμι» θα κατέβει στις εκλογές... γιατί και άλλα κόμματα ξεκίνησαν και έδειχναν να έχουν δημοσκοπική απήχηση, αλλά στο τέλος δεν κατέβηκαν καν στις εκλογές και διαλύθηκαν. Εμάς μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αμέσως μετά τη διάλυση των «58», την αμέσως επόμενη μέρα, ιδρύθηκε το «Ποτάμι».

Επομένως, ή είχαν έτοιμο το «γενόσημο» ή το «ποτάμι» έχει πολύ καλό γραφίστα και θα πρέπει να μας τον συστήσουν...», είπε ο κ. Παπαδημούλης στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοψήφισμα newsbomb.gr: «Μαύρο»... δαγκωτό για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»

Κανέλλη: «Δυστυχώς το εκλογικό σώμα δεν δείχνει τάσεις αυτοκριτικής»

Τσούκαλης:«Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τα θετικά υπέρ του κόμματος μας»