ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεπούση: Με απείλησαν ακροδεξιοί-Δεν ξέρω αν ήταν της ΧΑ ή ΑΝΕΛ

Ρεπούση: Με απείλησαν ακροδεξιοί-Δεν ξέρω αν ήταν της ΧΑ ή ΑΝΕΛ

Τα φώτα της δημοσιότητας θέλει και πάλι να τραβήξει πάνω της η Μ. Ρεπούση κάνοντας προκλητικές δηλώσεις.

Φαίνεται πως η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήλεψε τη χθεσινή «δόξα» του υποψήφιου ευρωβουλευτή Α. Παπαδόπουλου που είπε τους Ανεξάρτητους Έλληνες «χρυσαυγίτες με πολιτικά».

«Με απείλησαν ακροδεξιοί», κατήγγειλε η κ. Ρεπούση σημειώνοντας, ωστόσο, ότι η ομάδα των μαυροντυμένων που της επιτέθηκε δεν ξεχώριζες αν ήταν «Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή».

Κατά τη διάρκεια χθεσινής της περιοδείας στον Πειραιά η κυρία Ρεπούση, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου είπε πως «υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει», προσθέτοντας, όμως, τέτοια ρεύματα υπάρχουν και στους ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, αποκάλυψε και μια επίθεση εναντίον της στα Χανιά. «Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους. Επικεφαλής τους ήταν ο τοπικός υποψήφιος του κ. Καμμένου», κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδόπουλος: Οι ΑΝΕΛ είναι χρυσαυγίτες με πολιτικά

Αιχμηρή απάντηση Καμμένου στον Παπαδόπουλο (pics)