ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάθηκε ο έλεγχος: Η Πιπιλή αποκάλεσε «ματάκια» τον Αμβρόσιο

Χάθηκε ο έλεγχος: Η Πιπιλή αποκάλεσε «ματάκια» τον Αμβρόσιο

Η διαμάχη της Φωτεινής Πιπιλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων ξεπέρασε κάθε όριο. Η γαλάζια βουλευτής σε ραδιοφωνική της συνέντευξη αποκάλεσε τον ιεράρχη «ματάκια» επειδή ο τελευταίος σε χθεσινή του ανακοίνωση την προέτρεψε να ντύνεται πιο σεμνά.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Βήμα FM και χαρακτήρισε τον Μητροπολίτη «ματάκια», ο οποίος συμβουλεύτηκε για το θέμα «κάποιον χρυσαυγίτη οπαδό του».

«Δεν είναι της παρούσης, αλλά της παρελθούσης. Ένα έχω να πω για τον παππούλη: ματάκιας, μεταξύ μας! Δεν φαίνεται καν το ντεκολτέ στη φωτογραφία. Κάποιος χρυσαυγίτης οπαδός του το είπε, αλλά ματάκιας απεδείχθη, όταν είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει. Κάποιο πρόβατο του ποιμένος, χρυσαυγίτης, είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει», σημείωσε η κα. Πιπιλή και συνέχισε:

«Διότι αν είδαν το δικό μου ντεκολτέ, ε, εντάξει! Και ο φωτογράφος, άλλη φορά, παράκληση, διότι είναι καλά τα παιδιά, αν δεν βλέπουν κάτι, γιατί πάνε να βγάλουν φωτογραφία; Ματάκιας λοιπόν ο παππούλης. Μόνο έτσι μπορώ να συμπεριφερθώ. Ας διαβάσει τι του γράφουν στο amen.gr για τις κατάρες που εκστόμισε ιεράρχες. Και εδώ τελειώνω την ιστορία αυτή».

Διαβάστε επίσης:

Αμβρόσιος προς Πιπιλή: Να ντύνεστε πιο σεμνά!