ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Λοβέρδος: "Ήταν σχεδιασμένο για να φάμε ξύλο"

Α. Λοβέρδος: "Ήταν σχεδιασμένο για να φάμε ξύλο"
Έλαβε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο γραφείο του...

Το χτεσινό επεισόδιο στην κομματική εκδήλωση των Αγίων Αναργύρων "ήταν σχεδιασμένο για να φάμε ξύλο", δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Εσείς μπορείτε να λέτε ότι αυτό είναι ο λαός που αντιδρά. Εγώ όμως που έζησα διαμαρτυρίες στο παρελθόν και είμαι στην πολιτική από μικρό παιδί, χθες έζησα ένα γεγονός, όπου κάποιοι άνθρωποι ήρθαν να με χτυπήσουν, δεν ήρθαν να διαμαρτυρηθούν.Το απόγευμα στο γραφείο μου δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ανώνυμο, όπου κάποιος που δήλωσε ψηφοφόρος μου είπε "πείτε του να μην έρθει σήμερα θα τον χτυπήσουν". Αυτό δεν είναι εκδήλωση πολίτη που αγανακτεί στα μέτρα. Εγώ δεν ξέρω αν αυτοί ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Ο υπουργός Υγείας άφησε επίσης αιχμές για καθυστερήσεις στην ανάπτυξη, λέγοντας: «Η ανάπτυξη δεν είναι δουλειά του μνημονίου, είναι δουλειά της Κυβέρνησης. Ως προς αυτό, οι καθυστερήσεις είναι θέμα δικής μας ευθύνης και δεν είναι κανενός τρίτου. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και όχι να τις μεταθέτουμε σε άλλον».