ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσωπο-έκπληξη στο υπουργείο Οικονομικών

Πρόσωπο-έκπληξη στο υπουργείο Οικονομικών

Γρίφος για δυνατούς λύτες έγινε το όνομα του διαδόχου του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.

Το πρόσωπο θα είναι πολιτικό, έχει ήδη επιλεγεί και, σύμφωνα με πληροφορίες, «δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας» όταν το ακούσουμε.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει σε ένα όνομα που, όπως αναφέρει, μόλις ανακοινωθεί, «δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας».

Στο ερώτημα αν το «πρόσωπο-έκπληξη» είναι κοινοβουλευτικός ή εξωκοινοβουλευτικός η απάντηση είναι ότι «Θα είναι κοινοβουλευτικός».

Στo ερώτημα «Μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι ταυτόχρονα και υπουργός Οικονομικών;» η απάντηση ήταν «Δεν νομίζω. Θα ήταν λάθος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο γιατί ο Πρωθυπουργός έχει άλλα καθήκοντα».

Επόμενο ερώτημα «Μπορεί αυτός να είναι ο κ. Παπασταύρου;». Η απάντησή ήταν: «Σου είπα κοινοβουλευτικό πρόσωπο. Αλλωστε ο κ. Παπασταύρου είναι πολυεργαλείο, χρήσιμος εδώ στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου γίνεται και η περισσότερη δουλειά με την τρόικα. Δεν φεύγει ο Παπασταύρου από το Μαξίμου».

«Ακούστηκε το όνομα του κ. Δένδια. Μήπως είναι αυτός;». Η απάντηση: «Οχι, δεν το νομίζω».

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης; Η απάντηση ήταν «δεν το νομίζω», όπως δεν νομίζει, όπως είπε, και για τον Μάκη Βορίδη ή ακόμη και τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Εν αναμονή λοιπόν για το όνομα-έκπληξη που αν το δούμε δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισαν άρον άρον τις εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής