ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη για δημοσκόπηση: H ΝΔ είναι σε δύσκολη στιγμή

Μπακογιάννη για δημοσκόπηση: H ΝΔ είναι σε δύσκολη στιγμή

«Θα δούμε τις προτάσεις, αν λένε όλες ότι θέλουμε να καταψηφίσουμε τη μικρή ΔΕΗ, και ζητάμε δημοψήφισμα, τότε είναι ομοειδείς» είπε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της, ενώ σχολίασε την τελευταία δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν οι προτάσεις λένε αυτό που είπε η κ. Παπαρήγα, ότι αυτό είναι ένα αστείο πράγμα, κενού περιεχομένου, τότε δεν είναι ομοειδείς. Και οι δύο έχουν δίκιο. Ο ένας το λέει σε πολιτικό επίπεδο, ο άλλος σε Εθνικό. Προς στιγμήν, η μικρή ΔΕΗ ψηφίστηκε», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.
«Κάνουμε όλη αυτή τη συζήτηση επί δέκα μέρες και έχουμε εκατοντάδες θέματα τα οποία τρέχουν για τα οποία δεν γίνεται καμία συζήτηση» ανέφερε κα Μπακογιάννη στον Real Fm.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της MRB, η κα Μπακογιάννη είπε, πως "προφανώς, η ΝΔ είναι σε δύσκολη στιγμή".

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή η ΝΔ, όταν είσαι στη μέση μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται και την οποία ελπίζουνε ότι οι πρώτοι καρποί για τους πολίτες θα είναι εμφανείς κατά το φθινόπωρο. Θα περάσουμε, μετά και την προεκλογική ένταση, μια φάση στην οποία οι πολίτες θα κρίνουν και θα κρίνουν αυστηρά. Είναι λογικό ότι ο πολίτης κρίνει με τα δικά του δεδομένα, δεν έχει τα μακροοικονομικά στοιχεία.

Ούτε τον ενδιαφέρουν τα μακροοικονομικά στοιχεία, για να βγάλει συμπέρασμα. Άρα, είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά κατ' άλλα, η μάχη, παρά ταύτα, μπορεί να κερδηθεί", είπε.

Διαβάστε επίσης

Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ