ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Εθνική ντροπή για τη Βουλή, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

Κουίκ: Εθνική ντροπή για τη Βουλή, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

Την σφοδρή ενόχλησή του κατέγραψε με ένα tweet ο Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝ.ΕΛ, Τέρενς Κουίκ, για την απουσία Προέδρου ή Αντιπροέδρου της Βουλής, την παντελή απουσία εκπροσώπου της ΝΔ και την απουσία Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, από τις σημερινές εκδηλώσεις μνήμης της Αθήνας για τα 40 χρόνια της κυπριακής τραγωδίας.

Ο Τέρενς Κουίκ, που παραβρέθηκε μαζί με την Νεολαία των ΑΝΕΛ και στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, έγραψε το εξής tweet:

«Εθνική ντροπή. Σήμερα στις εκδηλώσεις για 40 χρόνια κυπριακής τραγωδίας, ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ Προεδρείο Βουλής και Βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ».

Σημειώνεται ότι ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΛ, μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνων, πλησίασε τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας και του δήλωσε τα εξής:

«Κύριε Πρέσβη, ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη που σήμερα, στα σημαδιακά 40 χρόνια της τραγωδίας, η Βουλή δεν εκπροσωπήθηκε από ένα Βουλευτή, μέλος του Προεδρείου μας. Πραγματικά λυπάμαι και ως κοινοβουλευτικός και ως Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Ο Τέρενς Κουίκ, μάλιστα, απευθυνόμενος σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του είπε: «Δεν είχατε κάποιον Βουλευτή να φέρεται εδώ να σας εκπροσωπήσει τέτοια μέρα Μνήμης;»

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή που σταμάτησε ο χρόνος – 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο