ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: «Μούγκα στη στρούγκα η Βούλτεψη για το Ισραήλ»

Παπαδημούλης: «Μούγκα στη στρούγκα η Βούλτεψη για το Ισραήλ»

Για "ηχηρή σιωπή" από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα τεκταινόμενα στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90.1".

"Εντυπωσιάζει η ηχηρή σιωπή και του Σαμαρά και του Βενιζέλου και της λαλίστατης, κατά τ' άλλα, κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία μπορεί να βγάζει δέκα ανακοινώσεις την ημέρα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή των καθαριστριών, αλλά είναι "μούγκα στη στρούγκα" σε ό,τι αφορά στην επιθετικότητα του Ισραήλ και τα εγκλήματα πολέμου", παρατήρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος χαρακτήρισε "έγκλημα πολέμου" τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα, καταγγέλλοντας "ολοφάνερη ανοχή" από τις ΗΠΑ και την ευρωπαϊκή ελίτ.

"Η δεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου, με τη στήριξη και των ακροδεξιών που ενισχύονται δυστυχώς μέσα στην ισραηλινή κοινωνία, δεν θέλει απλώς να σκοτώσει άμαχους, θέλει να σκοτώσει την ιδέα της συνύπαρξης των δυο λαών στην περιοχή. Παίζει με τις αντιθέσεις μέσα στο στρατόπεδο των Παλαιστίνιων, τροφοδοτώντας αυτό που επικαλείται, δηλαδή το ένοπλο τμήμα της Χαμάς", σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: «Η αξιολόγηση δεν θα γίνει στο Παρίσι»