ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινά ο πολιτικός διάλογος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ

Ξεκινά ο πολιτικός διάλογος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ

Μετά την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του Αλέξη Τσίπρα, αρχίζει σήμερα, Πέμπτη, με συνάντηση εκπροσώπων τους ο πολιτικός διάλογος ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Πρόκειται για το πρώτο πρακτικό βήμα σε μία διαδικασία διαλόγου που συμφώνησαν να εγκαινιάσουν οι πρόεδροι των δύο κομμάτων Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης με τις επιστολές που αντήλλαξαν πριν δύο τρεις εβδομάδες.

Η συνάντηση επιβεβαιώνει την κινητικότητα που υπάρχει στο χώρο της αριστεράς και της κεντροαριστεράς με το βλέμμα στις εξελίξεις των επόμενων μηνών, αλλά και μετεκλογικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει την πρόθεσή του να αναζητήσει συμμάχους μετά το θετικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και να επιβεβαιώσει τη συγκρότηση ενός μετώπου 121 βουλευτών, ώστε να αποτραπεί η προεδρική εκλογή και να τερματιστεί ο βίος της σημερινής κυβέρνησης με πρόωρες εκλογές.

Σημειωτέον ότι η συνάντηση θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αφού των δύο αντιπροσωπειών θα ηγούνται οι γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

«Ραντεβού» ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ την Πέμπτη