ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος εναντίον του Υπουργού - ήρωα

Αντώναρος εναντίον του Υπουργού - ήρωα

Φωτιά στα social media έβαλε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα κείμενο με το οποίο καυτηρίασε τη στάση Υπουργού της κυβέρνησης, ο οποίος εξομολογήθηκε σε συζήτηση ότι είναι ήρωας που έγινε υπουργός αυτή την περίοδο.

Η αντίληψη αυτή, ενόχλησε τον κ. Αντώναρο, ο οποίος με το κείμενο του σχολιάζει δεικτικά όλους εκείνους που όπως λένε - κατά το ίδιο - "θυσίασαν καριέρες προκειμένου να κυβερνήσουν".

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο παρακάτω:

«Εγώ ήξερα ότι με τα δημόσια πράγματα, με τη πολιτική - όπως θέλετε πέστε το - ασχολείται κανείς επειδή το θέλει. Δεν υπάρχει ενασχόληση με τα κοινά με καταναγκασμό. Έτσι απλά είναι. Φαίνεται όμως πως κάποια...δυστυχισμένα παλικάρια προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Σε μια παρέα περισπούδαστος κύριος μας έλεγε ότι είναι ήρωας επειδή έγινε υπουργός.

Ακούω άλλους να μιλάνε για βάρος που σηκώνουν. Κάποιοι τρίτοι διαμαρτύρονται ότι "ματώνουν". Άλλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι θυσίασαν ...ανύπαρκτες καριέρες για να μας υπηρετήσουν. Σιγά, λεβέντες μου, σιγά! Αν τόσο ταλαιπωρείστε, μια απλή κίνηση αρκεί. Ένα απλό χαρτάκι δυο αράδες και μια υπογραφή αρκούν. Παραίτηση λέγεται... Και μην μου επικαλείστε το χρέος προ την πατρίδα κι άλλα κουραφέξαλα.


Μάλλον κάτι άλλο ισχύει. Βαράτε με κι ας κλαίω. Έτσι το λέει ο λαός μας».