ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει «λάσπη» με συκοφαντίες

Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει «λάσπη» με συκοφαντίες

Υπόδικο και συκοφάντη χαρακτήρισε τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, η κυβερνητικής εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Η ίδια, με ανακοίνωσή της, απάντησε στις κατηγορίες Φωτόπουλου, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα σήμερα (10/12/14) πως η κ. Βούλτεψη δεν πληρώνει χαράτσι.

Μάλιστα, από την επίθεση της δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με την ίδια το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ευθύνεται για τη «λάσπη» προς το πρόσωπό της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χαιρόμαστε που για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μας ρίξει λάσπη, χρησιμοποιώντας ανθρώπους που κατηγορούνται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος (δημόσιο χρήμα) και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Οι υπαίτιοι της χρεωκοπίας και της κατάπτωσης της χώρας προσπαθούν τώρα, υπό άλλη κομματική σκέπη, να διατηρηθούν σε θέση ώστε πάλι, αν μπορέσουν, αν τους δοθεί η ευκαιρία, να ροκανίσουν εξουσία και δημόσιο χρήμα. Κάποιοι, όπως εγώ, τους εμποδίζουμε να το πράξουν και μας επιτίθενται με συκοφαντίες.

Προσεχώς, θα ρίξουν και άλλη λάσπη προς διάφορες κατευθύνσεις και προς άλλους που επίσης μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο τους. Η λάσπη τους θα τελειώσει αργά ή γρήγορα. Μέχρι τότε, ας προσκομίσουν έναν λογαριασμό που να δείχνει χρέη μου προς ιδιώτη ή προς το Δημόσιο και ταυτόχρονα να δεχθούν να ανοίξουμε και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς των τελευταίων είκοσι χρόνων. Αν δεν το πράξουν οι ίδιοι, θα το κάνουμε εμείς μέσω νομίμων διαδικασιών.

Για τους συκοφάντες μας, στελέχη - ενεργούμενα του ΣΥΡΙΖΑ, θα περιμένουμε να αποφανθεί πρώτα η Δικαιοσύνη για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται όσον αφορά στη διαχείριση δημοσίου χρήματος και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Μέχρι τότε, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Σχετικές ειδήσεις