ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Δρούτσας: "Φωτογραφία αίσχους"

Δ. Δρούτσας: "Φωτογραφία αίσχους"
Ο έλληνας ΥΠΕΞ ανέφερε ότι έγιναν τα αναγκαία διαβήματα και θύμισε τη συνδρομή της Ελλάδας στον απεγκλωβισμό Ολλανδών...

«Φωτογραφία αίσχους» χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, το προϊόν μοντάζ που δημοσιεύτηκε σε εξώφυλλο ολλανδικής εφημερίδας και δείχνει μια τουρκική σημαία πάνω σε εκκλησάκι της Σαντορίνης.

Ο έλληνας ΥΠΕΞ ανέφερε ότι έγιναν τα αναγκαία διαβήματα και θύμισε τη συνδρομή της Ελλάδας στον απεγκλωβισμό Ολλανδών πολιτών στα πρόσφατα γεγονότα, στη Λιβύη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο κ. Δρούτσας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα πάρει την «πέμπτη δόση», η οποία είναι, όπως είπε, διασφαλισμένη.

Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση και καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο και ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός λειτουργεί με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, επιτρέποντας την ανάπτυξη διαφορετικών απόψεων, αλλά από τη στιγμή που λαμβάνονται οι κυβερνητικές αποφάσεις είναι δεσμευτικές για όλους.

Απαντώντας τέλος για το αρνητικό κλίμα που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες ως προς την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, είπε ότι δεν πρέπει να επιδιδόμαστε σε σχόλια επί σχολίων, αλλά να επικεντρωθούμε σ' αυτό που πρέπει να κάνουμε και διαβεβαίωσε ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένη αντίδραση για την «τουρκική» Σαντορίνη