ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: «Λύση δεν είναι το μνημόνιο»

Σαμαράς: «Λύση δεν είναι το μνημόνιο»
«Λύση δεν είναι το Μνημόνιο», επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, όπου πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία...

«Λύση δεν είναι το Μνημόνιο», επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, όπου πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία.

«Δεν γίνεται να κυνηγάει το κράτος όσους δεν έχουν πληρώσει ένα τιμολόγιο και το ίδιο να μην πληρώνει», επεσήμανε μάλιστα σε άλλο σημείο, υπενθυμίζοντας την πάγια θέση του για τη σχέση κράτους-πολίτη, όσον αφορά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Ο αρχηγός της ΝΔ, επεσήμανε ακόμη την ανάγκη κεφαλαιοποίησης όσων προσφέρει και διαθέτει η χώρα αντί μιας ατελέσφορης πολιτικής, «που είναι άγνωστο τι θα συμβεί αν συνεχισθεί, αλλά να υπάρξει ένα σχέδιο και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Έλληνα, να είμαστε διατεθειμένοι όλοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις».

Έκανε μάλιστα αναφορά στην απόλυτη εγκατάλειψη του κλάδου των κτηνοτρόφων και της κτηνοτροφίας σε όλη την Ελλάδα και χαρακτήρισε τον «Καλλικράτη» ως μία αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση χωρίς αρμονία.

Στις 19:30 σήμερα το απόγευμα αναμένεται να μιλήσει στο Κινηματοθέατρο Αστόρια, στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα επαναλάβει τη θέση του για Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα κάνει κάποια αναφορά στις σημερινές «προειδοποιήσεις» Καρατζαφέρη, περί απόσυρσης των βουλευτών του από το Κοινοβούλιο.