ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα εναντίον Μίκη

Ντόρα εναντίον Μίκη
Επίθεση εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, διερωτώμενη ποιος πλήρωσε...

Επίθεση εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, διερωτώμενη ποιος πλήρωσε το κόστος της εκδήλωσης στα Προπύλαια την Τρίτη, στην οποία ήταν βασικός ομιλητής ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Σε συνέντευξη τύπου η κ. Μπακογιάννη, υποστήριξε πως δεν είναι αυθόρμητες όλες οι κινητοποιήσεις κατά πολιτικών και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί η χρηματοδότηση της εκδήλωσης. «Ποιοι χρηματοδότησαν και με ποιους πόρους την εκδήλωση αυτή. Διότι αυτό έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για ολόκληρο τον ελληνικό λαό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η Δημοκρατία έχει κανόνες», υπογράμμισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προσθέτοντας πως οι λαϊκισμοί, οι προπηλακισμοί πολιτικών, ο αποκλεισμός της Βουλής και οι διακηρύξεις περί επαναστατικής κυβέρνησης είναι επικίνδυνες λογικές.

Πάντως συμπλήρωσε πως το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων, που κινητοποιούνται, είναι αυθόρμητα οργισμένοι Έλληνες, επισημαίνοντας πως σε αυτούς το πολιτικό σύστημα οφείλει να απαντήσει.