ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο εάν δεν συζητηθεί αναλυτικά»

«Δεν ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο εάν δεν συζητηθεί αναλυτικά»
Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος , ένας από τους 16 βουλευτές...

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος , ένας από τους 16 βουλευτές που έχει υπογράψει την επιστολή προς τον πρωθυπουργό, σε δήλωση του στο Mega ήταν ξεκάθαρος: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμα πρόγραμμα εάν δεν συζητηθεί αναλυτικά».

Υπογράμμισε ότι έχουμε Δημοκρατία στο τόπο μας και φυσικά δεν μπορούμε να ψηφίσουμε κάτι που δεν ξέρουμε. «Στο κόμμα δεν μπορεί να έχουμε ολιγαρχία και να αποφασίζει ένας. Τελικά ποιος είναι ο ρόλος των βουλευτών» αναρωτήθηκε ο Θ. Ρομπόπουλος.

Συνολικά 16 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, ζητούν τη σύγκληση των θεσμικών οργάνων της Βουλής και του κόμματος, με θέμα το Μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τα πρόσθετα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι την εν λόγω επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές: Τόνια Αντωνίου, Βασίλης Γερανίδης, Σοφία Γιαννακά, Εύα Καϊλή, Κώστας Καρτάλης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Λιντζέρης, Αθανασία Μερεντίτη, Έκτορας Νασιώκας, Όλγα Ρενταρή, Βασίλης Τόγιας, Θωμάς Ρομπόπουλος, Νικόλας Σαλαγιάνης και Μιχάλης Τζελέπης.

Η επιστολή αυτή δεν εξομοιώνεται με μή συναίνεση στην κυβέρνηση, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: www.newscode.gr