ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέππας: «Όχι» σε εκλογές

Ρέππας: «Όχι» σε εκλογές
Η νομιμοποίηση των μέτρων θα επέλθει από τη συναίνεση...

Η νομιμοποίηση των μέτρων θα επέλθει από τη συναίνεση των κομμάτων και όχι από τις εκλογές.

Την άποψη αυτή διατύπωσε ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ρέππας, ειδικότερα, εξέφρασε την απόλυτη πίστη του ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει.

Τόνισε, επίσης, ότι αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν οι αλλαγές οι οποίες μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν φανεί ακόμα στην καθημερινότητα του πολίτη.

Εξέφρασε, όμως, την βεβαιότητα ότι οι αλλαγές αυτές σύντομα θα αποδώσουν.

Ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι η πολιτική δράση της κυβέρνησης πρέπει να στηρίζεται σε δύο πυλώνες που θα διασφαλίζουν, ο πρώτος ένα βιώσιμο χρέος και ο δεύτερος μια βιώσιμη απασχόληση.

Μάλιστα, τάχθηκε κατά των εκλογών και πρόσθεσε ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια συναίνεση με περιεχόμενο, λέγοντας : «η συναίνεση είναι αυτή που θα φέρει την νομιμοποίηση και την σταθερότητα και όχι οι εκλογές».

Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις στις πλατείες, υποστήριξε, ότι σε αυτές μετέχουν δικαιολογημένα άνεργοι και πληγέντες από τα μέτρα.

Ωστόσο, τόνισε ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και κομματικά συντεταγμένοι οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον της χώρας, αλλά για το μικροκομματικό τους συμφέρον, καθώς και όσοι ξεβολεύονται.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι είναι πολλοί οι κρατικοδίαιτοι που ξεβολεύονται.

Σημειώνεται, ότι η συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.