ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: «Ντέρμπι» Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα

Εκλογές ΝΔ: «Ντέρμπι» Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα

Στον δεύτερο γύρο δείχνει Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Απόστολο Τζιτζικώστα, δημοσκόπηση της εταιρίας e-voice, που δημοσιεύει ο ιστότοπος του «Ελεύθερου Τύπου».

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν «ντέρμπι» μεταξύ των δυο υποψηφίων, λίγα μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών και με του ειδικούς να επισημαίνουν πως σημαντικός παράγοντας για το αποτέλεσμα είναι η συμμετοχή.

Σε όσους δήλωσαν ότι θα πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή, ο κ. Μεϊμαράκης προηγείται με 33,54% και ακολουθεί ο Απ. Τζιτζικώστας με 30,2%. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 19,7% και ο Αδωνις Γεωργιάδης 10,54%.

Σε όσους δήλωσαν ότι έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά στο παρελθόν ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 28,1% έναντι 27,9% που συγκεντρώνει ο κ. Μεϊμαράκης ενώ ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης με 21,4% και ο κ. Γεωργιάδης με 9,9%.

Στο σύνολο των ερωτηθέντων και στην πρόθεση ψήφου ο κ. Τζιτζικώστας συγκεντρώνει 28,5%, ο κ. Μεϊμαράκης 24,7%, ο κ. Μητσοτάκης 20,5% και ο κ. Γεωργιάδης 9,9%.

Σχετικές ειδήσεις