ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να μαζέψουν τα τσαντίρια τους οι Αγανακτισμένοι»

«Να μαζέψουν τα τσαντίρια τους οι Αγανακτισμένοι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, απηύθυνε κάλεσμα στο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για να...

«Άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα».

Τάδε έφη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, απευθύνοντας, μάλιστα, κάλεσμα στο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, να «καθαρίσει» την πλατεία Συντάγματος από τους «αγανακτισμένους»…τις σκηνές και τα πανό τους!

Αυτό «μολύνει» την εικόνα του κέντρου της Αθήνας, κ. Παπαϊωάννου; Οι ελεύθερες φωνές και οι διεκδικήσεις των πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, που τους επιβάλλετε ανέντιμα για δεύτερη φορά;

Ντροπή σας, να υποτιμάτε, με αυτό τον τρόπο, όλους αυτούς τους «αγανακτισμένους» πολίτες, που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο για εκείνους και τα παιδιά τους!

Και το «δύσκολο» έργο αναλαμβάνει -ποιος άλλος;- ο «άφαντος» Δήμαρχος Αθηναίων, που θα κάνει μια «grande» εμφάνιση, μόνο και μόνο για να αναλάβει την επιχείρηση-σκούπα για τους «αγανακτισμένους!

Ένα κέντρο, που φοβάσαι να κυκλοφορήσεις τα βράδια από τα κακοποιά στοιχεία και την ανύπαρκτη αστυνόμευση, κινδυνεύει, τελικά, μόνο από τα δίκαια αιτήματα των «αγανακτισμένων»…

Διαβάστε περισσότερα, στην: prionokordela.gr