ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καρχιμάκης, το χαστούκι και η αλήθεια

Ο Καρχιμάκης, το χαστούκι και η αλήθεια
Το… δάσκαλό του βρήκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και μάλιστα στην περιοχή του την Κρήτη....

Το… δάσκαλό του βρήκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και μάλιστα στην περιοχή του την Κρήτη.

Ο κ. Καρχιμάκης μετά τις επιθέσεις που έκανε προ διμήνου σε Αγανακτισμένους πολίτες στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή των γεγονότων, εχθές ήταν η ώρα του να ζήσει και αυτός την αποδοκιμασία κυριολεκτικά στο πετσί του!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κ. Καρχιμάκης δέχτηκε αποδοκιμασίες σε περιοχή της Κρήτης, στις οποίες αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει. Εκείνη την στιγμή εφέρετο να κάθεται σε ένα τραπέζι με συντροφιά πολιτικούς του φίλους.

Σηκώθηκε από την καρέκλα του και απευθυνόμενος σε έναν από εκείνους που τον γιουχάιζαν είπε! «ήθελες να σε διορίσω και στην τράπεζα!».

Τότε εκείνος, σύμφωνα με παριστάμενους, έγινε «τούρμπο»! Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και χωρίς να προλάβει η φρουρά του να τον προστατεύσει ο Αγανακτισμένος του έριξε ένα χαστούκι

Αμέσως ο γύρω κόσμος έπεσε επάνω στον απλό πολίτη για να τον απομακρύνει. Το γεγονός μεταδόθηκε σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και blogs σαν αστραπή.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκης βέβαια σε συνομιλίες που είχε με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό αρνιόταν πως έφαγε ξύλο και επέμενε πως αποδοκιμάστηκε απλώς.

Είτε έτσι είτε αλλιώς η γαργαλιστική εκδοχή του χαστουκιού γίνεται περισσότερο πιστευτή από αυτή της συνηθισμένης αποδοκιμασίας.

Αν πιστέψουμε την δική του εκδοχή τότε έχει γίνει θύμα των ίδιων του των τακτικών όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση, οι οποίες κατά τους πολιτικούς του αντιπάλους βασίζονταν στην άποψη «μέχρι η αλήθεια να προλάβει να ντυθεί, το ψέμα έχει κάνει το γύρο του κόσμου»…