ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρετός» επαφών για τον Βενιζέλο

«Πυρετός» επαφών για τον Βενιζέλο
Διαδοχικές συναντήσεις με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και κ. Παντελή Οικονόμου αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες...

Διαδοχικές συναντήσεις με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και κ. Παντελή Οικονόμου αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος από το πρωί, εν όψει της έλευσης του κλιμακίου της τρόικα στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου.

Ο κ. Βενιζέλος ενημερώνεται για την εξέλιξη των εσόδων και των δαπανών και γενικότερα για τα οικονομικά στοιχεία της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συναντήθηκε και με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και την εξέλιξη του προγράμματος συμμετοχής των ιδιωτών στον νέο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ ο κ. Βενιζέλος συνεχίζει και σήμερα τον γύρο τηλεφωνικών επικοινωνιών με ομολόγους του της Ευρωζώνης, σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ε.Ε.