ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Όντως μας χωρίζει Άβυσσος

ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Όντως μας χωρίζει Άβυσσος

«Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να το κρύψει:

- Μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα.

- Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην παιδεία και την υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος.

- Μας αποκάλυψε ότι, αφού επί δεκαετίες το κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν την κοινωνική ασφάλιση, τώρα εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης.

- Μας αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντησή του με εργαζόμενους από τον κλάδο των ταχυμεταφορών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «στον ιδιωτικό τομέα τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εργοδοσίας τέμνονται». Αυτή η αντίληψη για την εργασία και τους εργαζομένους τον οδήγησε προφανώς να μην πει κουβέντα για τον καταδικασθέντα για εργατικές παραβάσεις κ. Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη Εργασιακών της Νέας Δημοκρατίας!».

Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι πως «οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος».