ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι έγινε στη συνάντηση με τον Κ.Παπούλια

Τι έγινε στη συνάντηση με τον Κ.Παπούλια

Λίγο μετά τις 13:00 ο πρωθυπουργός εξήλθε του Προεδρικού Μεγάρου, μετά από συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια διάρκειας 45 λεπτών.

Στη σύντομη δήλωσή του αμέσως μετά ο κ.Παπανδρέου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το τί θα γίνει από δω και στο εξής.

Συγκεκριμένα ο κ.Παπανδρέου δήλωσε :

"'Ηρθα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συμβάλλω στη δημιουργία ευρύτατης συνεργασίας με βασικό στόχο την ψήφιση και την εφαορμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Αποτελεί προϋποθεση για την παραμονή στο ευρώ, η εφαρμογή των αποφάσεων, είναι σημαντικές οι στιγμές για τη δημιουργία συνεργασίας".

Καταλήγοντας ο κ.Παπανδρέου σημείωσε πως θα προβεί στις απαραἰτητες συνεργασίες και επαφές το επόμενο διάστημα.

Ο διάλογος Παπούλια - Παπανδρέου

Νωρίτερα κατά την υποδοχή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός μίλησε για κυβέρνηση συνεργασίας και τον κ.Παπούλια να του απαντά πως είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Γ. Παπανδρέου: "Θα κάνω ότι μπορώ για να δημιουργήσω μία ευρύτερη κυβέρνηση συνεργασίας" δήλωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. «Δεν είμαι κολλημένος με τις καρέκλες» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

K.Παπούλιας: "Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους" ανέφερε στον Πρωθυπουργό, ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δήλωσε πως θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για μία συνεννόηση.