ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αλέκα Κανελλίδου τον Σεπτέμβριο στο Half Note Jazz Club

Η Αλέκα Κανελλίδου τον Σεπτέμβριο στο Half Note Jazz Club

Ώρες έχουν απομείνει μέχρι τη στιγμή που η σπουδαία τραγουδίστρια θα μας οδηγήσει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ένα ταξίδι στο όνειρο που η Αλέκα Κανελλίδου κάνει πραγματικότητα στις 14, 16 και 19 Σεπτεμβρίου. Και σε επιλεγμένους χώρους όπου θα ερμηνεύσει συνθέσεις με τις οποίες έγραψε ιστορία, κομμάτια που άφησαν εποχή αλλά και τραγούδια λιγότερο ίσως γνωστά αλλά εξίσου εξαιρετικά.

Στις τρεις αυτές συναυλίες που διευρύνουν την περυσινές εντυπώσεις από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τηςστο HalfNoteJazzClub, θα ακούσουμε συνθέσεις δημιουργών όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, ο Σπύρος Βλασσόπουλος, ο Γιώργος Μανίκας, η Νινή Ζαχά, ο Αλέξης Παπαδημητρίου καθώς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Θα απολαύσουμε επίσης μουσικά έργα του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη ενώ στο πρόγραμμα εντάσσονται κλασικές δημιουργίες και αξέχαστα ξενόγλωσσα τραγούδια - όπως το Killing Me Softly –στα οποία η τραγουδίστρια έδωσε ιδιαίτερη υπόσταση.

Συνταξιδιώτες τηςΑλέκας Κανελλίδου στις συναυλίες του Σεπτεμβρίου, οι Θόδωρος Κοτεπάνος (πιάνο-ενορχήστρωση), Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί), Σοφία Μουλακάκη (μπαγιάρ), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο) και Χρήστος Λιάτσος (κρουστά).

Συνταξιδιώτες, φυσικά, και όσοι διψούν για την εξαίρετη τέχνη που η κορυφαία καλλιτέχνιδα απλόχερα προσφέρει. Σίγουρα εξάλλου, ελάχιστοι θα αντισταθούν να τη συνοδέψουν σιγοτραγουδώντας από τη θέση του θεατή στα επιλεγμένα θέατρα του Άλσους Ηλιούπολης, Δώρα Στράτου και Παπάγου.

• Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
Γαρδίκη&Σμόλικα, Ηλιούπολη Τηλ.: 2109923840
• Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου Θέατρο Δώρα Στράτου
Αρακύνθου 33 - Περιφερειακός Φιλοπάππου Τηλ.: 210 3244395 – 210 3246188
• Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου Κηποθέατρο Παπάγου
Κορυτσάς 6, Παπάγος, Τηλ.: 2132027185-7, 210 6520412

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Ποια ήταν η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η θρυλική Ολυμπιάδα;