ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Είμαστε η φλόγα που θα φέρει την αναγέννηση του Έθνους!

Χρυσή Αυγή: Είμαστε η φλόγα που θα φέρει την αναγέννηση του Έθνους!

Η Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα «άλωσε» το ελληνικό κοινοβούλιο...

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Εμείς οι Χρυσαυγίτες σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στις 17 Ιουνίου, αλλά και στις 6 Μαΐου δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και επιτύχαμε πολύ μεγάλη εκλογική νίκη. Εμείς μαζί με χιλιάδες άλλους Χρυσαυγίτες οργώσαμε την Ελληνική επικράτεια σε μια πολύμηνη «εκλογική» εκστρατεία κόντρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα των ΜΜΕ της διαπλοκής και των εθνικών εργολάβων. Έχοντας απέναντί μας όχι μόνο τα εκατομμύρια των τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων, αλλά και τους εγχώριους εθνοπροδοτικούς αναρχοαριστερούς υποστηρικτές τους.

Όλους αυτούς τους νικήσαμε όχι μία, αλλά δύο φορές σε 40 ημέρες, σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, παίζοντας με τους δικούς τους όρους – εκλογικούς και μη. Τους κερδίσαμε κατά κράτος κι ας είχαν βγάλει όλους τους άσσος απ΄ τα μανίκια τους, όλα τα βέλη από τις φαρέτρες τους. Μας αποσιώπησαν, μας λασπολόγησαν, μας συκοφάντησαν, έστησαν μέχρι και κόμματα ως αναχώματα.

Με την μαχητικότητά μας και την εθελοντική προσφορά όμως χιλιάδων Χρυσαυγιτών, όχι μόνο τώρα, αλλά πλέον των 20 ετών, περιδιαβαίνοντας ολόκληρη την Ελλάδα από πόρτα σε πόρτα, από πλατεία σε πλατεία, από γειτονιά σε γειτονιά, από χωριό σε χωριό με τα λάβαρα μας, τα έντυπα μας, τις θέσεις μας με την μαχητική παρουσία, μα πάνω απ' όλα με την Πίστη στην Ιδεολογία μας -τον Λαϊκό Εθνικισμό- και την αφοσίωσή μας στο πρόσωπο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ιδρυτή και πρώτου εθελοντή αυτής της Μεγάλης Ιδέας, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, κατορθώσαμε να αντιμετωπίσουμε και να εξαλείψουμε κάθε προσπάθεια εναντίον ημών.

Τόσα χρόνια μέσα από μάχες, αγώνες, διωκόμενους, τραυματίες και νεκρούς και αφού τους κερδίσαμε κατά κράτος στην μάχη του πεζοδρομίου, καταφέραμε και τους εγκλωβίσαμε στο ίδιο τους το άσυλο, το Κοινοβούλιο, «αλώνοντάς» το και αυτό, καταλαμβάνοντας 7% και 18 βουλευτικές έδρες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού όλα δείχνουν ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της, μιας και η δημοφιλία της, όπως και του Αρχηγού αυξάνονται διαρκώς.

Γιατί μέσα στις πραγματικά αντίξοες συνθήκες, στις οποίες βρίσκεται η Πατρίδα μας όλοι μας: ο Αρχηγός, τα στελέχη, οι βουλευτές και οι συναγωνιστές βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα. Για πρώτη φορά κοινοβουλευτικός σχηματισμός εκμεταλλεύτηκε τα «προνόμια» που του παρέχονται και τα μετέτρεψε σε βοήθεια για τους Έλληνες συμπολίτες μας. Βοήθεια υλική, ηθική και πραγματική, γιατί στα λόγια όλοι είναι καλοί, στις πράξεις όμως ξεχωρίζουν οι γνήσιοι από τους δήθεν. Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά το πόσο γνήσια είναι με το να έχει αναγάγει την αλληλεγγύη στους Έλληνες σε πρώτη προτεραιότητα της, όχι για να πάρει όπως οι διάφορες ΜΚΟ κονδύλια, αλλά για να επιστρέψει πίσω στους πολίτες αυτά που δικαιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν οι συμπατριώτες μας πλήττονται και βάλλονται πανταχόθεν από το ελληνικό (;) κράτος που τους έχει βάλει στην μέγγενη, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι αυτοί είναι οι στυλοβάτες του, και ότι εξοντώνοντάς τους, αυτοεξοντώνεται. Την ίδια στιγμή που παράνομοι τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τους ανθελληνικούς θεσμούς αυτού του σαπισμένου κράτους.

Εδώ η Χρυσή Αυγή παίζει και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως με τις διανομές τροφίμων σε κάθε γειτονιά, σύντομα με τα συσσίτια, με τις αιμοδοσίες, τις εταιρείες φύλαξης, με την υποστήριξη προς κάθε ανήμπορο, ηλικιωμένο και φοβισμένο Έλληνα έχει καταστεί ως ο μοναδικός θεσμός σε αυτήν την χώρα που λειτουργεί προς όφελος των Ελλήνων. Ένας θεσμός που έχουμε την τιμή, την ευλογία να αποτελούμε όλοι εμείς αναπόσπαστο τμήμα του, όντας μέλη των δεκάδων τοπικών και πυρήνων της Χρυσής Αυγής. Άρα αποτελεί μεγίστη τιμή το να είσαι Χρυσαυγίτης, εθελοντής και μαχητής της ιδέας μας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Γι΄ αυτό καλούμε τους απανταχού Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που δεν έχουν ενταχθεί στον ενεργό μηχανισμό δράσης του Κινήματός μας, να το πράξουν, ώστε η Χρυσή Αυγή να μπορέσει να αξιοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Όλοι εμείς είμαστε το τελευταίο ανάχωμα προστασίας της πατρίδας μας και της Ιδεολογίας μας από τους εχθρούς, εγχώριους και ξένους. Είμαστε η φλόγα που πρέπει όχι απλά να την διατηρήσουμε, αλλά να την κάνουμε πυρκαγιά που θα τους κάνει στάχτη για την αναγέννηση του Έθνους και του Ελληνισμού

Ηλίας Παναγιώταρος

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου