Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο Ήσυχος για τις επιθέσεις κατά του ΥΦΕΘΑ και ΓΓ του ΥΠΕΘΑ

Ο Ήσυχος για τις επιθέσεις κατά του ΥΦΕΘΑ και ΓΓ του ΥΠΕΘΑ

"Τα δημοσιεύματα εφημερίδας και ορισμένων διαπλεκόμενων μέσων «ενημέρωσης», καμία σχέση δεν έχουν με την πολιτική αντιπαράθεση η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αποτελούν μέρος ενός μιντιακού πολέμου, είναι μάχες οπισθοφυλακών του συστήματος της διαπλοκής που οδήγησε - αξιοποιώντας και τα εξοπλιστικά προγράμματα - τη χώρα στην καταστροφή και τώρα προσπαθούν να μείνουν στην επιφάνεια διασπείροντας παραπληροφόρηση στην ελληνική κοινωνία"δήλωσε οΑναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, με αφορμή τις επιθέσεις, κατά του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη και του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα.

"Πρόκειται για μια επίθεση που καταφέρεται με χειρουργικό τρόπο κατά της ίδιας της κυβέρνησης. Αυτός είναι και ο λόγος που μας επιβάλει να μη μείνουμε άφωνοι θεατές. Η σιωπή, άλλωστε, μπορεί και να παρερμηνευτεί από τους εργολάβους της παραπληροφόρησης και της λάσπης" επισημαίνει και συνεχίζει

"Ο Νίκος Τόσκας έχει μια διαδρομή και προσφορά στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και συνεχίζει την παρουσία του και την προσφορά του από τη θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Είναι η ίδια εφημερίδα (πρώτο Θεμα) που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των 126 μαρτύρων κατά της «Χρυσής Αυγής», λειτουργώντας σαν το μακρύ χέρι της συγκεκριμένης οργάνωσης. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την όποια παρέμβαση της Δικαιοσύνης επί του θέματος αυτού".

Τέλος, προσθέτει πως "Η πολιτική μας βούληση να συγκρουστούμε με την ντόπια ολιγαρχία θα συνεχιστεί με εντεινόμενους ρυθμούς. Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να πράξουν το αυτονόητο, αυτό άλλωστε που επιβάλλει και ο ρόλος τους. Να ασκούν έλεγχο και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Η πολιτική αντιπαράθεση δεν μας φοβίζει. Αυτό που δεν θα ανεχθούμε είναι οι εργολαβίες εξόντωσης προσώπων».

Σχετικές ειδήσεις