Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο Πούτιν αποκαλύπτει τι σημαίνει ευτυχία

Ο Πούτιν αποκαλύπτει τι σημαίνει ευτυχία

Την άποψη ότι ευτυχία σημαίνει να κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε και να πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην εργασία μας εξέφρασε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24 ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ρώσος ηγέτης έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια τελετής για τα κρατικά βραβεία στο Κρεμλίνο. Ο Πούτιν απένειμε βραβεία σε 40 Ρώσους.
«Φυσικά, είναι σημαντικό να απολαμβάνει κανείς τη ζωή. Άνθρωποι σαν και εσάς κάνουν την δουλειά τους και πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα Αυτό σημαίνει ευτυχία. Δίνει σε κάποιον την ευκαιρία να απολαύσει τη ζωή», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έλαβε το βραβείο «Για την αξία στην Πατρίδα», που σηματοδοτεί την υψηλή συμβολή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στην υλοποίηση της εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας.
Το 2013, απαντώντας στην ίδια ερώτηση, ο Πούτιν δεν ήταν σε θέση να απαντήσει συγκεκριμένα. «Αυτό είναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και εξαιρετικά ευγνώμων στους ανθρώπους της Ρωσίας που μου ανέθεσαν να κυβερνήσω. Αυτή είναι όλη μου τη ζωή. Είναι αρκετό αυτό για την ευτυχία; Δεν ξέρω...», είχε πει τότε ο Ρώσος πρόεδρος.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πούτιν είπε ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη. «Η έννοια ολόκληρης της ζωής και της ύπαρξης μας είναι η αγάπη. Η αγάπη στην οικογένεια, τα παιδιά, την πατρίδα. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύπλοκο, βρίσκεται στην καρδιά κάθε συμπεριφοράς μας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Ρωσική Γεωγραφική Εταιρεία.

ΠΗΓΗ Η ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ

Σχετικές ειδήσεις