Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: Το βίντεο που «καίει» τον Τσίπρα!

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: Το βίντεο που «καίει» τον Τσίπρα!

Αφού μείωσε μισθούς και συντάξεις, αφού έφερε προ των πυλών το ξεσπίτωμα των ελληνικών οικογενειών με τους πλειστηριασμούς, τώρα συγκαλεί συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, άγνωστο με τι στόχευση.

Τι έλεγε όμως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας όταν τον καλούσε ο Παπανδρέου το 2011 να συμμετάσχει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών εκείνης της εποχής;

Μάλιστα, μετά την συνάντηση που είχε με τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του τόνιζε, ότι δεν συζήτησε με τον πρωθυπουργό της μνημονικής κυβέρνησης την λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας. Η συνάντηση του είχε σαν στόχο --όπως είπε- ότι ο Παπανδρέου δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σ' αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού.

«Η κυβέρνηση του Παπανδρέου, εδώ και ενάμιση χρόνο έχουν οδηγήσει την χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή. Δεν έχει την γενναιότητα να παραδεχτεί αυτή την αποτυχία, επιμένει σ' αυτή την καταστροφική πολιτική και ψάχνει για συνένοχους, συμπλήρωσε ο Α. Τσίπρας, διατυπώνοντας την άποψη του ότι ο Παπανδρέου, τούτη την ώρα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει». Αυτά έλεγε ο κ. Τσίπρας που τώρα ζητά από τους υπολοίπους να συναινέσουν στο δικό του μνημόνιο.

Δείτε λοιπόν πώς απαντούσε ο κ. Τσίπρας

Φρόνιμο λοιπόν θα ήταν πριν ξεκινήσει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών του Σαββάτου (28/11/2015), ο κ. Τσίπρας να το δείξει στους υπολοίπους πριν ξεκινήσει το συμβούλιο.

Εκτός κι αν φοβάται...