Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Συνάντηση Κουντουρά με εκπροσώπους της AXEPA για προώθηση του τουρισμού

Συνάντηση Κουντουρά με εκπροσώπους της AXEPA για προώθηση του τουρισμού

Τηλεοπτικό σποτ που προβάλλει τη χώρα μας, ως σύγχρονο τουριστικό προορισμό, έδωσεηαναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά,στους εκπροσώπους της AXEPA (της μεγαλύτερης και παλαιότερης ομογενειακής οργάνωσης), προκειμένου να συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Αναλυτικότερα, η κ. Κουντουρά, συναντήθηκε σήμερα (14/5/2015) στο γραφείο της με τον πρόεδρο της AHEPA Φίλιππο Φράγκο, τον γενικό διευθυντή Βασίλη Μωσαίδη, τον πρόεδρο της AHEPA - HELLAS Νίκο Παπαδόπουλο και όλα τα μέλη του προεδρείου της ομογενειακής οργάνωσης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν τον ελληνισμό σε ΗΠΑ και Καναδά, ο τρόπος που μπορούν να βοηθήσουν οι απόδημοι στην προβολή της Ελλάδος καθώς και επενδυτικά σχέδια που αφορούν τον τουρισμό.

Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από ΗΠΑ και Καναδά και την προετοιμασία του ταξιδιού της αναπληρώτριας υπουργού στην Ουάσιγκτον που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά της η κ. Κουντουρά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την στήριξη της AHEPA και πρόσθεσε ότι οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις συμβάλλουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και βοηθούν στην στενότερη σχέση της ομογένειας σε ΗΠΑ και Καναδά με την Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις