Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καμμένος… εντελώς!

Καμμένος… εντελώς!

Ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζει το κόκκινο χαλί-χάλι της Σαλαμίνας και αναρωτιέται αν ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κατάλαβε γιατί τον έβαλαν οι Έλληνες στη Βουλή έστω και στις… καθυστερήσεις.

Αν την περασμένη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έκανε 6 μήνες για να απογοητεύσει τον κόσμο με το «ΟΧΙ» που έγινε «ΝΑΙ», τώρα φαίνεται πως τουλάχιστον ο Πάνος Καμμένος, κάνει ό,τι μπορεί για να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Στην απογοήτευση και στη γραφικότητα. Εκτός κι αν το να στρώνουμε κόκκινο χαλί στην παραλία της Σαλαμίνας και μάλιστα πάνω σε παλέτες, περικλείει όντως τιμή στους προγόνους μας που έπεσαν στη Ναυμαχία και δεν είναι απλά μια φτηνή παράσταση βγαλμένη από την εποχή της Χούντας, με πρωταγωνιστή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό του!

Μιλάμε άλλωστε για τον ίδιο άνθρωπο που είχε μπει γκριζομάλλης και είχε βγει καστανόξανθος σε συνέδριο των ΑΝΕΛ, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα του τα έχει όλα. Ακόμα και κομμωτήριο!

Φαντάζομαι δε πως αν αύριο-μεθάυριο ο ΥΠΕΘΑ θελήσει να τιμήσει τους πιλότους των F16 δεν θα χρειαστεί να στρώσουμε χαλιά στα φτερά των αεροσκαφών ή στο πιλοτήριο για να μην περπατήσει η Υπουργάρα κάπου αλλού…

Αλλά πιστέψτε με δεν είναι εκεί το θέμα. Όσο γραφικό κι εν μέρει γελοίο είναι να παίζει ο Καμμένος τον Πούτιν και να φωτογραφίζεται με στρατιωτικές στολές και «πουλάδες», που για να τις πάρεις κανονικά πρέπει να φτύσεις αίμα, το μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα είναι πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο μπήκε στη Βουλή έστω και στα… χασομέρια.

Κι αν τις προάλλες έπαιζε καλά το ρόλο του αντιμνημονιακού και έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν θα κόψει λεφτά στους στρατιωτικούς που φυλάνε Θερμοπύλες, μετά την κωλοτούμπα και την υπογραφή του στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 που μετατρέπει και το Στρατό σε επαίτη, η μόνη χρησιμότητα του στους Έλληνες θα είναι/ήταν να συμβάλλει στη διαδικασία κάθαρσης της χώρας και σίγουρα όχι να μετατρέπει την παραλία της Σαλαμίνας σε… Κάννες για να μην χαλάσει τα καλογυαλισμένα του παπούτσια.

Όχι τίποτα άλλο αλλά αν το 480 π.Χ. είναι πολύ μακριά και δεν υπάρχουν πια κόκκαλα για να τρίξουν, σε περίπτωση που ο Πάνος συνεχίσει τέτοια καραγκιοζιλίκια, όσα χαλιά κι αν στρωθούν θα σηκωθούν οι πέτρες και θα τον κυνηγάνε… Ή ακόμα χειρότερα θα πέσουν γιαούρτια όπως τις προάλλες στην Κω…

Σχετικές ειδήσεις