ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Και ο Γερμανός θέλει τον… Σταύρο του

Και ο Γερμανός θέλει τον… Σταύρο του

«Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη». Ο άνθρωπος θέλει να τα λύσει όλα, αντ΄ αυτού... Ότι δεν κάνει ο Τσίπρας, θα το κάνει ο Σταύρος μαθαίνω. Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

Όποιος «πειράξει» τον Αλέξη, θα 'χει να κάνει με τον Σταύρο. Τέλος!

Ως πρόθυμος απο καιρό, ο πρόεδρος του Ποταμιού είναι ικανός να κάνει τα πάντα, «αφιλοκερδώς», για να σώσει τη χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για να διευκολύνει τον Αλέξη στις εσωκομματικές διαδικασίες. Τόσο πολύ ενδιαφέρεται ο Θεοδωράκης για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ;

Και όχι μόνο αυτό.

Θεωρεί εαυτόν ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα και διαρρέει στην πιάτσα ότι είναι κρίσιμος ο ρόλος του κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης, όταν και εφόσον ο Τσίπρας θέσει τέτοιο θέμα στη Βουλή.

Ως... από μηχανής θεός θα πεταχτεί ο Σταύρος και θα σώσει την κυβέρνηση. Θα βγάλει μέσα από το καπέλο του όλους τους βουλευτές που χρειάζονται για να «καλυφθεί» η δεδηλωμένη.

Τύφλα να 'χει ο Χουντίνι...

Μα τόσο καλός πια;

Τόσο πρόθυμος να θυσιαστεί για το καλό της χώρας;

Και μην ακούσω ότι ο Σταύρος εκτελεί (ή τουλάχιστον επιχειρεί να εκτελέσει) τις επιθυμίες του Βερολίνου και των Γερμανών διότι τέτοιοι ισχυρισμοί είναι πολιτικά αστείοι.
Απλά ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί για να μείνει η χώρα στις ράγες του ευρωπαϊκού εγχειρήματος.

Δεν βλέπετε τις αγαθές και τις καλές του προθέσεις; Βγάζουν μάτι...

Όσοι λένε το αντίθετο είναι απλά κακεντρεχείς.

Σχετικές ειδήσεις