ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Νέα Δημοκρατία… (video)

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Νέα Δημοκρατία… (video)

Ήταν οι εποχές που στο άκουσμα και μόνο του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας οι οπαδοί της μεγάλης δεξιάς παράταξης αισθάνονταν δέος.

Ήταν οι εποχές που ο ύμνος του κόμματος προέτασσε την Ελλάδα και τη Θρησκεία, τα ιδανικά μιας πατρίδας που σήμερα, αυτοί που θέλουν να πιστεύουν ότι υπηρετούν τη δεξιά παράταξη, τα έχουν πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων, φωνάζοντας: «Ζήτω η Μέρκελ, ζήτω το ΔΝΤ...».

Ένα κόμμα που πλέον υφίσταται μόνο κατ' όνομα, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε να απαξιώσει τη Νέα Δημοκρατία σε τέτοιο βαθμό, ώστε να της έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Για τη μεγάλη πλειονότητα των Νεοδημοκρατών, αυτός ο ύμνος δημιουργούσε στους ψηφοφόρους συναισθήματα, προκαλούσε ανατριχίλα και ένα δέσιμο τέτοιο με τις αξίες που πρέσβευε η παράταξη της Δεξιάς, ικανό να τους συσπειρώνει ακόμα και στα δύσκολα.

Σήμερα, όλα αυτά έχουν πάει περίπατο. Και η καταστροφή της Νέας Δημοκρατίας φέρει την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά και των όψιμων πολιτευτών που εντάχθηκαν στο κόμμα για να ψηφίζουν μνημόνια και με τα δύο χέρια...

Θυμηθείτε τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας

Σχετικές ειδήσεις