ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αλέξη δεν είσαι Πούτιν αλλά μην σε πιάνουν και κορόιδο!

Αλέξη δεν είσαι Πούτιν αλλά μην σε πιάνουν και κορόιδο!

Η επίθεση… αγάπης του Τσίπρα στον Νταβούτογλου και στην Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κι επειδή ο πρωθυπουργός κάθε φορά που βγαίνει στο εξωτερικό ξεχνάει την περηφάνια στις βαλίτσες του, καλό θα είναι κάποιος να του δείξει αυτή τη φωτογραφία.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή (ακόμη τουλάχιστον) εκπροσωπεί την Ελλάδα. Κι αν το να ακούς τους Τούρκους να κράζουν την ώρα του Εθνικού μας Ύμνου ή την ώρα του ενός λεπτού σιγή και εσύ να κάνεις την πάπια, κάποιοι μπορεί να το δικαιολογήσουν ως κίνηση πολιτικού πολιτισμού, το να φοράς εσύ το κασκόλ του αγώνα έχοντας κι από τις δύο πλευρές (Ελλάδα και Τουρκία) όταν δίπλα σου ο Νταβούτογλου το έχει φορέσει έτσι ώστε να φαίνεται μόνο η τουρκική σημαία, σε κάνει και φαίνεσαι βλαξ.

Τουλάχιστον βλαξ. Για τους καλοπροαίρετους. Γιατί θα υπάρξουν και κάποιοι κακοπροαίρετοι που θα σε πουν έως και προδότη. Και εντάξει, Αλέξη, Πούτιν δεν ήσουν και δεν θα γίνεις ποτέ (φαντάζεστε τι θα έκανε ο Ρώσος αν έκραζαν ενώπιον του τον Εθνικό Ύμνο της χώρας του) αλλά μην σε πιάνουν και κορόιδο. Τουλάχιστον ο Γιωργάκης όταν χόρευε τα ζεϊμπέκικα με τους απέναντι το διασκέδαζε. Εσύ ούτε αυτό δεν κάνεις…

Σχετικές ειδήσεις