ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η λάσπη κατά του Μητροπολίτη Πειραιά δεν θα περάσει!

Η λάσπη κατά του Μητροπολίτη Πειραιά δεν θα περάσει!

Εχθές Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 ορισμένοι «περίεργοι» κύκλοι επιχείρησαν να διοχετεύσουν και να διασπείρουν την είδηση ότι η ελληνική αστυνομία αναζητά - στο πλαίσιο του αυτοφώρου - τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ μετά από μήνυση που κατέθεσαν «ανθρωπιστικές» οργανώσεις.

Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να πανηγυρίζουν στα social media με απίστευτη και πρωτοφανή χυδαιότητα ότι δήθεν «θα συλληφθεί ο παπάς για τις δηλώσεις του εναντίον των ομοφυλοφίλων» και διάφορες άλλες ανυπόστατες κατηγορίες.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να γράψουν ότι ο σεβασμιότατος κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο!!!

Πρόκειται βεβαίως για αστειότητες του χειρίστου είδους που διακινούνται από «γνωστές κοινότητες» συμπλεγματικών τύπων που θεωρούν ότι κατέχουν το «κοινωνικά ορθό» και προσπαθούν εδώ και χρόνια να επιβάλλουν ως κανονικότητα οτιδήποτε αντιβαίνει τη φύση.

Οι ίδιοι σκοτεινοί κύκλοι επιχείρησαν χθες να στοχοποιήσουν τον Μητροπολίτη Πειραιά και να τον καταδικάσουν τηλεοπτικά για τις απόψεις του γύρω από τα θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Άρχισαν το... πάρτι της λάσπης στις γνωστές κουτσομπολίστικες εκπομπές στις οποίες όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι μαχητές της ελευθεριότητας κατέχουν εξέχουσες θέσεις.

Κι όλα αυτά σε μια υποτίθεται δημοκρατική χώρα.

Σε μια χώρα που θα έπρεπε να σέβεται όλες τις απόψεις.

Το αντίθετο δε λέγεται δημοκρατία, λέγεται «φασισμός των ολίγων».

Ε λοιπόν όχι, ο Μητροπολίτης δεν κρύφτηκε ποτέ για δυο λόγους:

  • Ο πρώτος είναι γιατί είναι λεβέντης και ποτέ δεν έκρυψε τις απόψεις του.
  • Ο δεύτερος είναι γιατί δεν υπήρξε ποτέ ένταλμα σύλληψης. Υπήρχε μόνο μήνυση.

Η επίθεση κατά του Μητροπολίτη Πειραιά, είναι στην ουσία επίθεση κατά της Ορθοδοξίας και πρέπει να είναι σίγουροι όλοι αυτοί οι υπερασπιστές της ελευθεριότητας ότι θα βρουν απέναντί τους το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Ο λαός έχει ήδη απηυδήσει από τις ιδεοληψίες όλων αυτών των τύπων που περιδιαβαίνουν στα κανάλια και προάγουν τα πρότυπα μιας άλλης, στρεβλής κανονικότητας.

Ο λαός δεν θα υπερασπιστεί απλά το πρόσωπο, τον άνθρωπο, τον άνδρα, τον Ιεράρχη.

Θα υπερασπιστεί τις αξίες, τα πιστεύω και τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων!

Σχετικές ειδήσεις