ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Βίτσας από άλλη διάσταση: Η κυβέρνηση βάζει στόχους και τους πετυχαίνει!

Βίτσας από άλλη διάσταση: Η κυβέρνηση βάζει στόχους και τους πετυχαίνει!

Ειδήσεις | Δημήτρης Βίτσας: Δεν θα πήγαινε καλά η εβδομάδα, βρε αδέρφια, εάν δεν έβγαινε κάποιο κυβερνητικό στέλεχος να μας πουλήσει μπιρ παρά σανό, παρουσιάζοντάς ακόμη μία ρόδινη εικόνα για την κυβέρνηση της «περήφανης» διαπραγμάτευσης.

Πρόλαβε, λοιπόν, ο Δημήτρης Βίτσας και βγήκε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων να υπερασπιστεί σθεναρά το κυβερνητικό έργο και είπε όλο καμάρι: «Η κυβέρνηση βάζει στόχους και τους πετυχαίνει, έχουμε οριοθετήσει στόχους και έχουμε βάλει στο τραπέζι και τα επιχειρήματά μας, ας αποφασίσει το ΔΝΤ αν θέλει να μείνει, ή όχι, στο πρόγραμμα».

Εάν αυτό το ανοσιούργημα, που έχετε προκαλέσει στη χώρα ως κυβέρνηση έπειτα από δύο χρόνια εξουσίας, θεωρείται επιτυχία, τότε σχεδόν 11 εκατ. πολίτες είναι για ζουρλομανδύα!

Βέβαια, μάλλον δεν κατάλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας τι ακριβώς είπε και στη συνέχεια αυτοαναιρέθηκε, παραδεχόμενος – εμμέσως πλην σαφώς – ότι το Μνημόνιο είναι μια σκέτη αποτυχία.

Είπε λοιπόν: «Για να πετύχεις τους στόχους, που έχεις θέσει, θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα και η κοινωνία να ανταποκρίνεται... Αν δεν μπορεί η κοινωνία να ανταποκριθεί, ακόμα και να το γράψεις σε ένα χαρτί, στο τέλος θα αποδειχτεί ένα ακόμα λάθος του προγράμματος».

Έχουμε και λέμε: Η κοινωνία αδυνατεί να ανταποκριθεί στους στόχους σας, γιατί απλά την έχετε «γονατίσει». Γράψατε στο χαρτί όλα όσα δυσβάσταχτα θέλατε να περάσετε, αλλά σημειώσατε στο... χιόνι όλες τις υποσχέσεις σας ως κυβέρνηση.

Θυμάστε τι έλεγε η πρωθυπουργάρα μας; Θα σκίσω τα Μνημόνια, η ελπίδα έρχεται! Τι έχει γίνει απ’ όλα αυτά; Όχι!

Εάν και αυτό είναι επιτυχία για εσάς, τότε ζήτω η τρέλα, κύριε Βίτσα!

Σχετικές ειδήσεις