ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ποιοι «έκοψαν» από την ΕΡΤ την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας;

Ποιοι «έκοψαν» από την ΕΡΤ την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην κρατική ΕΡΤ

Την Τρίτη η ΕΡΤ, στο βραδινό της δελτίο, αγνόησε εντελώς τη σημαντικότατη παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου απ’ την ακριτική Ψέριμο.
Επισημαίνουμε, πως εκεί σπανιότατα πατά το πόδι του κάποιος εκπρόσωπος απ’ την πολιτική ή πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Επιπλέον η παρέμβαση του Προέδρου (και) απ’ την Ψέριμο ήταν στην εθνική γραμμή προάσπισης της εδαφικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας, μια ακόμα ηχηρή απάντηση στην τούρκικη προκλητικότητα, καθοριστική σε μια περίοδο κατά την οποία αυτή η προκλητικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ...

Επειδή αυτή η προκλητικότατη, ανιστόρητη και -τελικά – ύποπτη αγνόηση μιας σημαντικότατης παρέμβασης του Προέδρου μας προκάλεσε ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση, δεδομένου μάλιστα πως η δημόσια τηλεόραση δεν είναι τσιφλίκι κάποιου επιχειρηματία αφεντικού, αλλά ανήκει στον ελληνικό λαό, το ψάξαμε το θέμα.

Πληροφορηθήκαμε, ότι το «κόψιμο» του Πρ. Παυλόπουλου απ’ το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ οφείλεται στην... απόφαση του υπεύθυνου για το δελτίο, του δημοσιογράφου κ. Φώτη Παπούλια!

Προφανώς ο κ. Παπούλιας αξιολόγησε ως... ελάχιστο γεγονός την παρέμβαση του Προέδρου.

Προφανώς με... αμιγώς δημοσιογραφικά κριτήρια!

Διότι δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες, ότι ο εν λόγω κύριος έχει (έτσι λένε κάποιοι... κακοθελητές!) απόψεις για τα εθνικά θέματα παρόμοιες με αυτές του Σημίτη, του Πάγκαλου και του... ΓΑΠ!

Οπότε (αν συνέβαινε κάτι τέτοιο) προφανώς ενοχλήθηκε απ’ τις πατριωτικές θέσεις του Πρ. Παυλόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση το ερώτημα που τίθεται είναι:

Μήπως η ΕΡΤ είναι –τελικά- τσιφλίκι του κάθε κύριου Παπούλια;