ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Τσίπρα από την Εύα Κουμαριανού

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Τσίπρα από την Εύα Κουμαριανού

Το τι ζούμε σε αυτή τη χώρα, αδέρφια, δεν λέγεται! Ειδικά όταν αναφέρεται κανείς σε αυτή φοβερή και… τρομερή κυβέρνηση.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, τώρα, ότι η διεθνούς φήμης τρανσέξουαλ Ελληνίδα performer Εύα Κουμαριανού έκανε μια φοβερή αποκάλυψη για τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι αστείο ούτε φάρσα! Η Εύα Κουμαριανού αποκάλυψε πως ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο Νίκος Καρανίκας, δεν της απέκλεισε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας τις «Κούκλες», το κέντρο εναλλακτικής διασκέδασης με τις drag queen, όπου η ίδια δίνει ρεσιτάλ με την παράσταση «Τη λένε Εύα».

Μιλώντας στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Εύα αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Καρανίκα στις «Κούκλες» και είπε: «Όταν μου το είπαν (σ.σ. ότι ήρθε ο Καρανίκας), εγώ νόμιζα ότι ήταν ηθοποιός, γιατί δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Μετά, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, μου είπαν ότι είναι ο σύμβουλος του κυρίου Τσίπρα. Του είπα, μάλιστα: “Θα μας φέρετε τον κύριο Τσίπρα και εδώ”. “Ναι, ναι, γιατί να μην έρθει;”, μου απάντησε εκείνος. Πολύ ελεύθερος άνθρωπος και η παρέα του πολύ ωραία».

Και συνέχισε η Εύα Κουμουριανού για το τετ-α-τετ με τον Καρανίκα: «Συζητήσαμε αρκετή ώρα γιατί ξέρω τον ξάδερφό του. Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη εννιά χρόνια γνώριζα τον ξάδερφό του. Έμαθα και νέα για αυτόν, ότι έχει παντρευτεί και έχει κάνει δύο παιδιά».

Όταν η ίδια, μάλιστα, ρωτήθηκε γιατί ο Καρανίκας έφαγε «κράξιμο» που πήγε στις «Κούκλες», απάντησε: «Κάποια γνωστή δημοσιογράφος σε κάποια εκπομπή είπε το εξής: “Πώς είναι δυνατόν ένας σύμβουλος πρωθυπουργού να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί;”. Δηλαδή τι θέλει; Να προσβάλει τον κόσμο τον νορμάλ, τους μεγάλους ανθρώπους, τις γυναίκες, τις κοπέλες που έρχονται και κάνουν τα bachelor party; Τι είναι το μαγαζί; Δεν ντρέπεται λίγο; Επιτέλους ας σταματήσουν. Από το μαγαζί έχει παρελάσει όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Νευριάζω πολύ. Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας, τον ιδρώτα μας για να διασκεδάζουμε τον κόσμο».

Κύριε πρωθυπουργέ, τι άλλο να σας πούμε: Να χαίρεστε τον σύμβουλό σας… Αυτό και τίποτε άλλο!